code atas


Iulia Vântur

Browse 90 iulia vântur stock photos and images available or start a new search to explore more stock photos and images. Personality Lulia Vantur attends the 2017 International Indian Film Academy Festival at MetLife Stadium on July 14.


Iulia Vantur On Instagram How Do U Cope With The Isolation Iuliavantur Isolation Stayhome Staysafe Patience Love Cricket Match Cricket Update Wicket

430765 likes 10650 talking about this.

. Fosta prezentatoare de la Pro TV locuiește în India alături de actor iar relația lor a fost una discretă până acum. Iulia Vantur was born on 24 July 1980 in Iași Romania. 658k Followers 156 Following 2208 Posts - See Instagram photos and videos from Iulia Vantur vanturiulia.

Iulia Vântur s-a născut pe 24 iulie 1980 în Iași. Documentar despre viața lui Salman Khan În urmă cu o lună s-a aflat că Iulia Vântur muncește la un documentar-serial despre viața lui Salman Khan. Below the table you can find everything about her.

Iulia Vântur și Salman Khan s-au separat. Ea este prezentatoare de televiziune actriță și model. Întoarsă în România pe seama coronavirusului care a făcut prăpăd în.

Fosta prezentatoare i-a uluit pe indieni cu talentul ei dar nimeni nu a știut asta până acum. She is 40 years old in 2021. Carieră Iulia Vântur Și-a început cariera ca fotomodel în Iași câștigând mai multe premii pentru cel mai bun model.

Her zodiac sign is Romanian. În prezent locuieşte în India şi este iubita celebrului actor de filme indiene Salman Khan. Noi suntem foarte bine.

Iulia Vântur se bucură de o viață extrem de frumoasă și proiectele curg pe bandă rulantă. Chiar dacă au existat și zvonuri despre o posibilă despărțire Iulia Vântur a declarat că relația din ea și Salman Khan este una solidă și că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Iulia Vântur e pe cai mari.

India e interesantă frumoasă provocatoare m-am obișnuit după atâția ani. Este recunoscută la noi în ţară pentru job-urile avute la Pro TV ca prezentatoare a ştirilor sau a emisiunii Dansez pentru tine. Jobul nu contează unde e atâta timp cât îți place ce faci.

Sunt deschisă spre proiecte care să mi se potrivească să fie frumoase să fie de amploare. Ce le-a dat pe gândit internauților Iulia Vântur a apreciat un mesaj în mediul virtual în care s-a regăsit complet. Frumoasa Iulia Vântur a plecat din România în India acolo unde ar fi adunat o avere de peste 10 milioane de euro.

Body Structure and Measurement. Deși avea o carieră în plină ascensiune în televiziunea autohtonă prezentatoarea TV a ales să renunțe la show-ul Dansez pentru tine pe care îl prezenta alături de Ștefan Bănică dar și la știrile Pro TV pentru o carieră la Bollywood. Ea a vorbit despre lucrurile care îi lipsesc atunci când se află în India despre relația pe care o are cu iubitul ei despre conceperea unui copil dar și despre cariera care se află în plină ascensiune.

Ea a vorbit despre lucrurile care îi lipsesc atunci când se află în India despre relația pe care o are cu iubitul ei despre conceperea unui copil dar și despre cariera care se află în plină ascensiune. Showing Editorial results for iulia vântur. Iulia Vântur este o vedetă de televiziune din România stabilită în India.

She grew up there with her Family. Her full name is UPDATE SOON and her nickname is Iulia. Blondina a precizat că va veni acasă dacă va trebui să muncească aici.

La ce lucrează acum. Iulia Vântur este stabilită de ani buni în India și s-a lansat în lumea Bollywood-ului dar și în industria muzicală. Gestul făcut de fosta prezentatore tv care ar arăta că cei doi nu mai formează un cuplu.

Iulia Vântur este o fostă prezentatoare TV din România în prezent cântăreaţă de muzică hindi. Iulia Vântur și Salman Khan mai sunt sau nu împreună. Aflată în România de câteva zile bune Iulia Vântur a acceptat să răspundă unor întrebări mai mult sau mai puțin incomode.

S-a născut pe 24 iulie 1970 în Iași. Timp de un deceniu ea a fost prezentatoarea știrilor la o televizune națională. Search instead in Creative.

Iulia Vântur a vorbit și de viitoare proiecte și nu s-a ascuns de faptul că ar vrea să se întoarcă în România. Momentan nu au apărut informații conform cărora relația de iubire dintre ea și actorul indian s-ar fi încheiat. Între 15 -17 ani a fost manechin.

Iulia Vântur se pregătește să devină mămică. Nu-i pasă nici de ce spune lumea nici de consecințe Victoria Ioan 19 iunie 2022 La 42 de ani e considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Iulia Vântur și Salman Khan formează unul dintre cele mai populare cupluri de la Bollywood iar românca este foarte apreciată de către fanii renumitului actor.

Iulia Vântur se află de o perioadă bună în ţară şi nu dă semne că s-ar întoarce în India ţara în care se stabilise şi unde avea un iubit pe celebrul actor Salman Khan. Este vorba de o descriere care i-a pus pe gânduri pe internauți care s-au gândit că frumoasa vedetă a pus punct relației cu Salman Khan. Lucrează de la 15 ani şi a avut doar slujbe care i-au placut.

Cariera sa este legată de postul de televiziune Pro TV unde a fost corespondent în Iași. Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 10 ani. După ce i-a făcut pe indieni să se îndrăgostească de ea Iulia Vântur vrea să le ia mințile și turcilor.

Iulia Vântur are un obicei pe care-l păstrează din copilărie. Vrea să dea lovitura și în Turcia. Aflată în România de câteva zile bune Iulia Vântur a acceptat să răspundă unor întrebări mai mult sau mai puțin incomode.

Iulia Vântur una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România care s-a reprofilat și a devenit artistă de muzică hindi a oferit un interviu în care și-a pus fanii la curent despre relația cu actorul indian Salman Khan.


Iulia Vantur Vanturiulia Posted On Instagram Look Straight In The Eyes It Will Go Straight To The Heart Honesty Straightforward Eyes Heart Instagram


Iulia Vantur Si Salman Khan Fashion Chef Jackets Salman Khan


Pin On Romanian Celebrities Biography


Iulia Vantur At Azhar Morani Wedding Beautiful Dresses Formal Dresses Long Bridesmaid Dresses


Iulia Vantur On Instagram Every Day May Not Be Very Good But There Is Something Good In Every Day Staypositive Smile Love Respect Actresses Face People


Iulia Vantur On Instagram An Honest Look Into My Eyes Might Take U Straight To My Heart What Touches Your Heart Tejalp Look Into My Eyes Eyes Instagram


Salman Khan S Girlfriend Lulia Vantur Spotted In Bandra Tvnxt Bollywood Bollywood Khan Salman Khan


Iulia Vantur Vanturiulia Posted On Instagram Feb 27 2016 At 7 06pm Utc Instagram Best Answer Life


Iulia Vantur On Instagram No Coincidence Everything Happens For A Reason Do U Agree Send Your Comments Fashion Everything Happens For A Reason Beauty


Iulia Vantur Boyfriend Iulia Vantur Salman Khan Iulia Vantur Net Worth Iulia Vantur Songs Iulia Vantur Instagram Outdoor Photoshoot Photoshoot Celebrities


Iulia Vantur On Instagram U Ve Captured So Well The Mood Of That Moment Tomarvikas15 Thank U For Lovely Pictures It Is As Goo Beauty Hair Hair Styles


Iulia Vantur On Instagram The Weekend Is Here Let S Roll Baby Enjoy It Iuliavantur Weekend Enjoy Long Hair Styles Glamour Modeling Model


Iulia Vantur Romanian Beauty In Bollywood Global Celebrities Beauty Women Fashion


Iulia Vantur Rochie Cristina Savulescu Elle Ro Rochii Modele Rochie De Mireasă


Pin On Iulia Vantur


Iulia Vantur To Grace The Ramp At Mumbai Fashion Week Salman Khan Khan Celebrities


Iulia Vantur In Maroon Saree At Red Carpet Of The Mirjan Fashion Show 2018 Saree Designs Pretty Dresses Fashion


This Picture Of Iulia Vantur With A Small Kid Is Going Viral Viral Kids Picture


Download Wallpapers Iulia Vantur 4k Romanian Actress Tv Presenter Beauty Portrait Besthqwallpapers Com Romanian Women Celebrity Wallpapers Beauty

You have just read the article entitled Iulia Vântur. You can also bookmark this page with the URL : https://isabelabrivera.blogspot.com/2022/07/iulia-vantur.html

0 Response to "Iulia Vântur"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel